ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HUAWEI ICT ACADEMY ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HUAWEI ICT ACADEMY ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το διεθνές πρόγραμμα HUAWEI ICT ACADEMY έχει ως στόχο την παροχή γνώσεων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την πιστοποίηση των φοιτητών, τα οποία έχουν άμεσο αντίκρισμα στη βιομηχανία και την αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα θεσμοθετήθηκε το 2015, καθοδηγείται από την HUAWEI και υλοποιείται μέσα από ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο Ακαδημιών και καθηγητών – φοιτητών. Επιπλέον, μέσω της Ακαδημίας, οι φοιτητές θα μπορούν να συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως είναι ο ICT Competition, διεκδικώντας διακρίσεις και λαμβάνοντας ευκαιρίες απασχόλησης ή /και υποτροφίες από τη HUAWEI ανάλογα με την επίδοσή τους, καθώς και σε άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η ICT Talent Alliance Job Fair, επιτυγχάνοντας την άμεση διασύνδεση φοιτητών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ICT.

Στο διεθνές πρόγραμμα HUAWEI ICT Academy του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να συμμετέχουν τόσο φοιτητές όσο και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μας.

Για τη συμμετοχή στο διεθνές πρόγραμμα HUAWEI ICT ACADEMY του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τα μέλη και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου πρέπει να χρησιμοποιήσουν το ακαδημαϊκό τους email και να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  1. Εγγραφή στην πλατφόρμα https://e.huawei.com/en/talent/#/ict-academy/home ως Students,
  2. Συσχετισμός με την Ακαδημία του Πανεπιστημίου μας και
  3. Επιλογή των μαθημάτων που σας ενδιαφέρουν.

Σε πρώτη φάση, δημιουργήθηκαν στην Ακαδημία του Πανεπιστημίου μας τα ακόλουθα οχτώ (8) μαθήματα:

  1. HCIA-5G (Invitation code: hAo2pj)
  2. HCIA-AI (Invitation code: 3sg6Np)
  3. HCIA-Big Data (Invitation code: RwfMMx)
  4. HCIA-Cloud Computing (Invitation code: RpgiwN)
  5. HCIA-IoT (Invitation code: w38zXY)
  6. HCIA-Datacom (Invitation code: mAIwZL)
  7. HCIA-Routing & Switching (Invitation code: 7slJQB)
  8. Data Communication and Network Technologies (Invitation code: otLMy2)

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής θα βρείτε στο παρακάτω αρχείο:

https://drive.google.com/file/d/12mIEna33ySOxIY-h0_6gpeesXo5NU0Ct/view?usp=sharing